Klant worden ?!

Hey, tof dat je een nieuwe klant bent en een afspraak wil maken bij ons!

Ben je op de hoogte dat we ondertussen natuur/bio kapper zijn geworden?
Dat wil zeggen dat we enkel nog natuurlijk waren wassen, verzorgen en kleuren. Dit met natuurlijke haarproducten en planten en minerale kleuringen.

We gaan samen voor haarverbetering! Want de juiste natuurlijke haarproducten op maat geeft een gezondere hoofdhuid en dus mooier haar.

 

Veel gestelde vragen:

- Kan ik enkel mijn haar laten knippen?

Zeker, welkom! Wij knippen altijd op DROOG haar. En enkel op proper haar, dat thuis gewassen en verzorgd is met gezonde, natuurlijke shampoo. Zo zien wij hoe je haar van nature echt valt en knippen we daar naar. Zo zal je haar beter en langer in model blijven zitten zonder dat je er zelf te veel werk mee hebt.

 

- Kan ik mijn haar ook laten wassen en verzorgen en drogen bij een knipbeurt?

Natuurlijk, niets zo zalig als dat momentje aan de wasbak! De kans is groot dat we eerst je haren knippen en later pas wassen,..  Als het je 1ste afspraak is kan je ook kiezen voor een DETOX behandeling. Waar we je hoofdhuid en haren eerst echt terug proper maken! 

 

- Ik zou graag mijn haar natuurlijk laten kleuren, kan dat?

Dat kan zeker. Dit kan met minerale of plantenkleuring. Wil je zeker zijn dat de kleuring goed pakt en goed blijft zitten? Dan was je best zelf je haar al met een natuurlijke shampoo. En gebruik je verder geen synthetische producten, enkel 100% natuurlijke producten. Je kan ook kiezen voor een DETOX behandeling in het kapsalon en daarna thuis aan de slag gaan met de natuurlijke producten. 

 

- Ik gebruik nog geen natuurlijke shampoo maar ik wil wel graag de stap zetten?

Geweldig, je haren en de planeet zullen je dankbaar zijn! Kies voor een adviesgesprek; Hierbij bespreken we uitgebreid jouw hoofdhuid en haren en geven we je product advies. Of je kiest online voor een afhaalmomentje; Je springt dan binnen om een shampoo en verzorging aan te kopen om thuis aan de slag te gaan. We raden (meestal) aan om de diepreinigende shampoo (PUR van Marlie Bio) thuis te gebruiken. Heb je geen tijd om te wachten en wil je meteen je haar laten kleuren/knippen dan kunnen we in het salon een DETOX uitvoeren, om zoveel mogelijk synthetische stoffen van je haren te krijgen.

 

- Wat is een plantenkleuring?

Een plantenkleuring is een kleipakking waarmee je enkel rond de haren kleurt. Het is 200% natuurlijk en het is geeft een hele mooie glans aan je haren. Het is ook volledig veilig voor zwangere vrouwen, hoofdhuidproblemen, bij ziekte,... Het is GEZONDER dan je haren niet te kleuren omdat het alleen maar je hoofdhuid en haren verzorgt. We mengen poeder van kruiden en planten met water en daarmee kleuren we je haren! Heel gezond en dat ruik je ook, denk aan spinazie/aarde/matcha geur!

 

-Wat moet ik nog weten over een plantenkleuring?

Het is super gezond maar we zijn wel wat beperkter: Als je kiest voor een koele/donkere plantenkleuring kan je nooit meer lichtere/blonde plukjes in je haar zetten. (als je kiest voor een warme kleur kan dit nog wel). We kunnen ook geen zwarte haarkleur verkrijgen. En we kunnen niet je eigen haarkleur lichter kleuren. Een lichter haartje (grijs of blond) kunnen we wel een (lichteré) kleur/gloed geven.

 

- Wat is een Minerale Kleuring?

Een minerale kleuring is op basis van Mineralen en is gezonder dan een synthetische haarverf. Hij kleurt rond maar ook een beetje tussen de haarschacht. Daarom is hij niet 100% natuurlijk.

 

 

Wanneer kies ik voor een minerale kleuring?

Het is misschien wel een goede overgang als je nog van een synthetische haarverf komt. Het is ook een verf waarbij je heel donkerbruin tot bijna zwart mee kan kleuren. En toch kan je nog lichtere (blonde) lokken in je haar zetten. Ideaal als je graag afwisselt van haarkleuren.

 

- Wat is Mineral Whitener?

Dat is een soort blondering op basis van minerale klei. Hiermee kunnen we blond kleuren. Verschillende loktechnieken, schakeringen en balayage zetten. Dit is de gezondste "blondering" die we gevonden hebben op de markt, ze bevat geen ammoniak, geen MEA en geen andere schadelijke stofjes. 

 

- Ik wil starten met de juiste shampoo en producten voor mijn haar thuis.

Dan kan je online een AFHAALMOMENTJE inboeken, zo voorzien wij 10min de tijd om jou een goede shampoo en verzorging mee te geven.

 

- Ik wil graag een uitgebreid advies over hoe ik mijn haar thuis moet verzorgen. Ik heb enkele vragen en zou graag meer tips op maat willen?

Dan kan je best een ADVIESGESPREK inboeken, hier voorzien wij voldoende tijd om jouw hoofdhuid en haren te bekijken. We bespreken welk behandelplan, producten of haarroutines er het beste passen bij jou. En adviseren je welke producten je thuis kan gebruiken. Dit gesprek is gratis bij aankoop van minstens 1 product.

 

- Wat betekent de kleurgarantie?
Natuurlijke kleuringen pakken alleen goed en blijven mooi zitten als er geen synthetische stofjes meer plakken op je haren. Dat komt omdat ze milder kleuren (en meer rond de haren) en dus niet je haarschacht openen/beschadigen. 

 


Groetjes,
Team natuurlijk mooi

natuurlijk mooi klant worden natuurlijke producten